گزارش ها و کارکرد نواحی

13 نوامبر2010 جمعه
در اين ماه (آبان ماه 89) ميزبان استاد افضلي از پيشكسوتان مبارزات سياسي و نويسنده و متفكر و مشاور سياسي بوديم. شرح كامل اين جلسه را در لينك زير جستجو كنيد.

در محضر استاد افضلي



   شنبه  ششم نوامبر2010

      گزارشی که پیش رو دارید، گزارش سالیانه شورای اداری ح س م ا در ایران تهران می باشد که به مرکز و شخص محترم زبیر پیروز ارسال داشته شده است. جهت شفاف سازی اقدام به انتشار کلیه گزارشها و اطلاعیه های حزبی در این صفحه می نماییم.
شخص محترم زبیر پیروز نیز می توانند در صورتی که گزارشهای مکتوب به دستشان نرسید از این وبلاگ عملکرد شوراها را دنبال نماییند.


گزارش اساسي
شماره سند: 13/8 9 8
مورخ : 12/8/1389

شوراي اداري حزب سعادت مردم افغانستان ايران تهران



بسم الله الرحمن الرحيم
گزارش اساسي
       به رياست حزب سعادت مردم افغانستان محترم( زبيرپيروز):
       با عرض سلام و خسته نباشيد.گزارش عملكرد شوراي اداري حزب سعادت مردم افغانستان (ايران- تهران) را در سال جاري89 را به سمع نظر شما مي رسانيم.
       در ابتداي سال جاري نظر به رهنمود شما مبني بر ادغام تشكيلاتي ، در جلسه اي از تشكيلات اداري حزب متحد ملي افغانستان دعوت به عمل آمد تا براي آشنايي و معرفيرييس تشكيلات اداري حزب متحد ملي افغانستان در تهران و كادر اداري وي به اعضاي شوراي اداري (ح س م ا )در ايران تهران در محل برگزاري جلسات ماهيانه حضور بهم رسانند.كه با توجه به روند جلسه و عملكرد شخص رييس تشكيلات (ح م م ا) تهران و دوستانش كه به نوعي جلسه را بي اعتنا به دوستان ما به جلسه تشكيلاتي خود تبديل كرده و برخورد ايشان با عضاي خودشان و همچنين دوستان ما شبهه هايي را در اذهان دوستان ما بر انگيخت ، در ادامه جلسات دوره اي: مهمترين موضوع شناخت و نهوه ي ادغام تشكيلات تهران با تشكيلات حزب متحد ملي افغانستان در تهران بوده
ودر جلسات برای آشنایی با این دوستان که سابقا جزو جبهه متحد ملی بوده اند از محترم ....... از مسوولین قدیمی این جبهه و همسنگران جبهه متحد ملی ضمن دعوت به ادامه همکاری و فعالیتهای ایشان در دوره های قبلی درمورد مسوول تشکیلات اداری تهران ح م م ا و معرفی ایشان در دوره های قبلی سووالاتی پرسیده شد وایشان کمال همکاری را با ما مبذول داشتند. در دوره های متعدد محترم بارکزی وظیفه شناسایی اعضای قدیمی و دوستان گذشته جبهه متحد ملی را بر عهده داشته و با ایشان ارتباطاتی نیز ایجاد فرمودند.
      در ادامه تصمیمات جلسات شورای اداری ح س م ا در تهران مقرر گشت كه هيئتي براي نهوه ادغام دو تشكيلات و نيز شناخت بيشتر از اعضاي تشكيلات و شخص رییس فعلی آنها در جلسات ايشان شركت نمايند.
در جلسات ايشان شركت كرديم و با بي احترامي ايشان نتوانستيم به توافقي براي ادغام برسيم كه شرح آن در گزارش ادغام به پيوست اين گزارش برايتان ارسال داشته ايم و همچنين همان زمان نيز در آدرس ايميل جنابعالي ارسال شده بود.
اين رفتار دوستان ما (.......)و خبر ادغام حزب در كابل صدمات جبران ناپذيري بر اعتماد اعضاء ما داشت به طوري كه بسياري خواستار خروج ازحزب و استعفا شدند . چون شخص رییس این تشکیلات را نماينده و نمونه حزب متحد ملي مي دانستند ! و مثل معروف مشت نمونه خروار است را بیان می نمودند.كه تاكنون هم بیشتر وقت را صرف اعتمادسازي كرده ايم.
          در ادامه
          با توجه به رهنمود شما بر اينكه دوباره از ايشان جهت ادغام دو تشکیلات دعوت به همكاري نماييم. دعوتنامه اي به كادر اداري (ح م م ا) در تهران و ايران ، خطاب به مهندس ..... كه در غياب آقاي ...... مسووليت كادراداري و تشكيلات را به عهده داشت روان كرديم.
         شخص مهندس ..... و تشكيلات وي پاسخ رسمي براي ما نداده است و دعوتنامه را كه خواسته بوديم در ذيل آن پاسخ را براي ما ارسال دارند هم به ما بازنگردانيده اند. فقط بصورت شفاهي و تلفني آنهم در ادامه پيگيري هاي ما گفته شده كه ما جوابي نداريم و ریس تشکیلات که غایب می باشد ، بايد جواب اين نامه را بدهند. در صورتي كه دعوتنامه خطاب به شخص مهندس ......که مسوولیت فعلی تشکیلاتشان را به عهده دارد، بوده است. كه متن آنرا نيز به همراه اين گزارش براي شما ارسال داشته ايم.
با توجه به نبود امكان ارتباط نزدیک ارسال به موقع گزارشات به شماممکن نبوده و گزارش آخرين مسوده ، مصوبه مربوط به آخرين جلسه رسمي تشكيلات اداري (ح س م ا ) تهران ايران ، را براي شما به پيوست اين گزارش ارسال داشتيم و قابل ذكر است كه با توجه به وضعيت سياسي و امنيتي حاكم بر مهاجرين به دنبال اطلاع رساني از طريق اينتر نت بوديم كه با پيگيري ها توانستيم وبلاگ حزب سعادت را در موضوعات(تاريخچه و معرفي حزب سعادت مردم افغانستان ء اساسنامه حزب ، گزارش نواحي ، رهنمود هاي مركز( كابل) ، بررسي وضعيت احزاب در افغانستان ، خبرها : خبرهاي داخلي ، خبرهاي مهاجرين ، و... و) را براي معرفي حزب سعادت و همچنين پل ارتباطي بين اعضاء و تشكيلات اداري حزب در تهران و همچنين كابل را بصورت مقدماتي را ه اندازي نماييم . كه اين مي تواند شما را از احوال ما و عملكرد ما آگاه نمايد.خواهشمنديم كه نظر خودرا در مورد محتواي اين وبلاگ براي ما بيان نماييد . آدرس ايميل تشكيلات را هم برايتان گزاشته ايم و آدرس اينتر نتي آنها را در ذيل همين گزارش براي شما ارسال مي داريم، مي توانيد كه گزارش هاي ما را بصورت خصوصي در آن مطالعه نماييد. در پايان عزت وسعادت شما و مردم افغانستان را خواستاريم .
       در پايان به دليل پاره اي مسايل از بردن اسامي خاص وشورا وريز نام هاي تشكيلات معذوريم .
                                               همه براي ساختن افغانستاني آباد ، ملتي متحد، گام بسوي سعادت برمي داريم.
پيوست آدرس هاي اينترنتي

آدرس ايميل (ح س م ا) تشكيلات اداري تهران :  saadat.teh@gmail.com
آدرس سايت وبلاگ حزب سعادت مردم افغانستان
حزب سعادت مردم افغانستان    http://saadatafg.blogspot.com
وبلاگ پشتيبان د رايران         http://saadatafg.persianblog.ir
درگاه خبري(بخش اخبار)       http://saadatafg-news.blogspot.com

رياست شوراي اداري ح س م ا در تهران ايران  ذيل اين گزارش را مهر نمودند.

اسامی در متن این گزارش عمدا حذف شده است.
دوازدهم آبان 1389






قطعنامه مهر ماه شوراي اداري ح س م ا در تهران ايران







  حزب سعادت مردم افغانستان
شوراي اداري( ح س م ا) در ايران تهران




بسم الله الرحمن الرحيم


                 ضمن تبريك سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و امام رضا(ع)
                 در جلسه هماهنگي شوراي اداري حزب سعادت مردم افغانستان(ح س م ا) در تهران ايران كه در تاريخ /7/89 تشكيل گرديد. به شمول نفر كادر اداري حزب و نفر ميهمان. ضمن محكوم نمودن عمل شنيع كشيش مسيحي در آمريكا نسبت توهين به قرآن كريم ، نتايج نشست ادواري در تهران به شرح ذيل به تصويب قاطع رسيد.


           1- نيروهاي متحد نظامي خارجي آيساف تلاش در جهت حفظ ارتباط با طالبان داشته و دارند و درضمن اين نيروها بخصوس نيروهاي آمريكايي و انگليسي از خود تخلفات بسياري نشان داده اند كه حتي با موازين نظامي گري كشور مطبوع خودشان هم مغايرت داشته و دارد. هرروز ابعاد پيچيده اي از اين تخلفات در رسانه هاي متنوع توسط خودشان افشا مي گردد. اين نيروها به هيچ وجه حق عمليات نظامي بر عليه غير نظاميان وكودكان وزنان را به بهانه مبارزه با تروريسم نداشته و ندارند. وآحاد مختلف جامعه و دولت بايد بر عليه اينگونه رفتار خودسرانه اعتراض و اقدام نمايند و جلوي تكرار اينگونه حوادث اسفبار را بگيرند. دولت و ارگانهاي بين المللي بايد با فشار بر اين نيروها و دول آنها علاوه بر جلوگيري از تكرار اين تخلفات تاريخ معين براي خروج اين نيروها از افغانستان را خواستار شوند. دولت اوباما حق ندارد ناكامي خود طي جنگ عراق را با اعزام نيروهاي بيشتر در افغانستان با كشتن زنان وكودكان بي گناه افغانستان جبران نمايد.ما از دولت افغانستان مي خواهيم كه هرچه زودتر اين تخلفات را به دادگاه ديوان بين المللي (لاحه) گزارش كرده و در صورت امكان اقامه دعوا نمايد تا دولتهاي متخلف مجبور به جبران خسارت وارده به خانواده قربانيان وعذر خواهي از ملت افغانستان شوند.


            2- ضمن گراميداشت روز جهاني كودك .با توجه به قوانين بين المللي حقوق كودكان . كودكان نبايد مجبور به كارهاي سخت بدني باشند واز تحصيل باز بمانند. دولت افغانستان موظف است كه شرايط زندگي آبرومندانه و تحصيل كودكان افغان را بصورت رايگان فراهم نمايد. دولتهاي ميزبان مهاجرين افغانستاني هم موظف به رعايت حقوق كودكان مي باشند. اين كودكان به ميل خود در اين كشور نيامده اند. اگر كسي از آنها سوال مي كرد شايد كشور ديگري را كه با موازين انساني آشنا تر است را براي زندگي و به دنيا آمدن انتخاب مي نمودند. شايد در اين كشورها مي توانستند به دور از دغدغه هاي ميهماني و ميزباني به زندگي و رشد و نمو بپردازند. حق تحصيل حق مسلم كودكان است و كسي حق صلب آنرا به هر بهانه اي ندارد.

         3- ارتباط نيروهاي آيساف با طالبان بايد مورد بررسي قرار گيرد تا خاك و مردم افغانستان مورد معامله اين افراد قرار نگيرد.

        4- هرگونه معامله و ارتباط پنهان از چشم مردم با نيروهاي شورشي وخونريز با طل است و معيار اصلي انتخاب مردم افغانستان مي باشد. سعي در ايجاد صلح به هر شكلي بدون شركت آحاد مردم افغانستان مردود بوده و پذيرفته شدني نيست نمي تواند ضامن يك صلح پايدار در افغانستان باشد چه از سوي دولت و چه از سوي نيروهاي امنيتي خارجي.

        5- تشكيل مجمع علما كار پسنديده اي بوده است و از اين كار قدرداني مي نماييم. وفاق علماي ديني ما در افغانستان مايه ي خرسندي است و از ايشان تقدير مي كنيم.

           6- انديشه ي تشكيل شوراي صلح هم كار بسيار خوبي بوده كه تاكنون انجام شده است ولي ساختار آن بايد به صورتي باشد كه كارآمدي آن زير سوال نرود وبا حضور افراد كاردان و بزرگان ملت از طرفهاي متخاصم اين انديشه و شورا به سوي ايجاد يك صلح واقعي بكشاند و اين شورا واقعا صلح ناميده شود نه يك كار نمادين از سوي دولت افغانستان. باز هم تاكيد مي نماييم كه هيچ فرد و گروه و سازماني حق معامله خون شهداي مارا نداشته و ندارد و اين شورا هم حق هيچگونه عقب نشيني در برابر افراد و گروههايي كه قاتل و دشمن ملت محسوب مي شوند، را ندارد. هرگونه عفو و بخشش بايد از سوي ملت و خانواده هاي قربانيان و شهداي افغانستان و معلولين ما مي باشد. كه بيشترين زيان را تاكنون متحمل شده اند .

         7- شرايط زندگي آبرومندانه مهاجرين در كشورهاي ميزبان اعم از امرار معاش و تحصيل و زندگي از سوي دولت افغانستان و دولتهاي ميزبان مورد بررسي قرارگيرد و فراهم گردد. تخلفات كشورهاي ميزبان و هرگونه توهين به قوانين انساني و بين المللي در كشورهاي ميزبان بايد از سوي جوامع بين المللي رصد و مورد تحقيق قرارگيرد. رفتار كشورهاي ميزبان با توجه به قوانين مهاجرت بايد تحت نظارت بين المللي باشد.


اين قطعنامه در شانزدهم مهرماه 1389 به تصويب اكثريت رسيد.
انتشار عمومي در هجدهم مهر 1389