Monday, August 8, 2011

اطلاعيه هاي مهاجرين غير قانوني در ايران ويژه طرح سرشماري مراحل چهارگانه

قابل نوجه اتباع افغاني متاهل دارنده برگ خروجي با اعتبار شهريور و مهر سال 1390
 اطلاعيه
با توجه به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان و نظر به اينكه مقرر است به پاس تقدير از اتباع افغاني كه از طرح قانونمند شدن حضورشان در جمهوري اسلامي ايران با مراجعه به موقع خود به شعب تعيين تكليف استقبال نموده اند، مساعدت لازم صورت پذيرد . لذا اين افراد مخيرند يا نسبت به بازگشت در تاريخ هاي تعيين شده به كشور افغانستان و دريافت رواديد در محل و زمان تعيين شده در برگه اقدام نمايند كه در اينصورت از پرداخت مبلغ 300 يورو وثيقه رواديد معاف خواهند بود و در غير اينصورت خروج آنها به تاخير خواهد افتاد و لازم است براي تعيين نوبت جديد با دردست داشتن برگه هاي صادره به شعبه صادركننده برگه در استان محل سكونت مراجعه نمايند.
روابط عمومي
اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي


اطلاعيه ويژه مجردين
به اطلاع آندسته از اتباع افغاني مجرد دارنده برگه بازگشت به افغانستان كه از فراخوان دولت جمهوري اسلامي ايران جهت حضور قانونمند ، استقبال نموده و برگه خروج دريافت كرده اند مي رساند در صورتيكه در زمان مقرر از كشور خارج شوند ، به هنگام مراجعه به نمايندگي تعيين شده جمهوري اسلامي ايران در افغانستان از پرداخت مبلغ 300 يورو وثيقه رواديد معاف خواهند بود.
روابط عمومي
اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي

به نظر مي رسد كه دوستان ايراني در پي توافق با نمايندگان مجلس افغانستان و آنهم به احتمال زياد مثل هميشه با دريافت امتيازاتي اين اطلاعيه را منتشر كرده اند. همانطور كه درگذشته ديده ايم ايران همواره از حضور مهاجرين افغاني در ايران به عنوان پتكي بر فرق دولت افغانستان استفاده نموده اند تا بتوانند اميال و خواسته  هاي خود را در افغانستان به ثمر برسانند. گرچه تلخ است و لي اميد مي رود كه امتيازات دريافت شده از افغانستان اين كشور را زير سلطه ايران نياورد. كه ظاهرا در ادامه همينطور خواهد بود.

Wednesday, July 27, 2011

توافق به چه شرطي ؟ ماندن به چه قيمتي؟

توافق به چه شرطي ؟ ماندن به چه قيمتي؟
روند حوادث اخير و خبرهايي كه بصورت عيني و سمعي از كه از منابع آگاه به ما رسيده دو چيز بسيار وحشتناك را روشن نمود.
1-      روابط طالبان با نيروهاي ائتلاف بخصوص نيروهاي آمريكايي
2-      توافقات پشت پرده كه منجر به تحويل دولت بعد از خروج نصفه و نيمه نيروهاي ائتلاف و پايان دوره رياست جمهوري كرزي – به نيروهايي كه بنام طالبان ياد مي شوند.
3-      وجود يك ليست سياه ترور از اشخاص و شخصيتهاي ملي و مبارز و وكلا ؛ كه از اين توافقات مطلع شده اند و درصدد جلوگيري از اين اتفاق ناميمون برآمده اند.

1-      آنچه كه تاكنون از آن به روابط پشت پرده ميان نيروهاي ائتلاف وطالبان ياد مي شد، در حد گمانه زني به شمار مي رفت ، اينك ديگر به واقعيتي انكار ناپذير بدل شده است. اگر يادتان باشد در سخنان استاد افضلي به رابطه نيروهاي انگليسي و طالبان ،اشاره هايي داشتيم. اينك تمام آن موارد را كه يادشده است در مورد تمامي نيروهاي چند مليتي و علي الخصوص نيروهايي امريكايي در نظر بگيريد. طبق اخبار واصله از داخل؛ نيروهاي امريكايي طي توافقاتي كه با نيروهاي طالبان داشته اند. نه تنها از آنها براي روند صلح دعوت ننموده و مجبور نكرده اند بلكه؛ حاضر شده اند كه درقبال عدم عمليات انتحاري در ميان نيروهاي آمريكايي مبالغ هنگفتي رابصورت ماهيانه به آنها پرداخت نمايند.
خب خود شما در نظر بگيريد اين همه هزينه و جنگ ومرمي و طياره و... براي اينكه ظاهرا نيروهاي مخالف را مجبور به تسليم يا انهدام يا مصالحه بادولت نمايند، ولي از سويي خرج جنگ آنها را هم خود آمريكايي ها پرداخت مي نمايند. و بصورت ماهيانه معاش جنگ طاقت فرساي آنان را خود آمريكايي ها پرداخت ميكنند. واضح و مبرهن است كه اين نيروهاي متخاصم(طالبان) ديگر عمليات هايشان را برعليه نيروهاي متجاوز انجام نداده و برعليه نيروهاي ملكي و دولتي و آنچه كه در ادامه خواهيم آورد برعليه مردم بيچاره افغانستان نمايند.
2-      دولت كرزي نيز در اين وضعيت شايد مجبور به اين توافق شود كه هيچ جبري در آن نمي بينيم ولي با اين وضعيت كرزي نيز توافق نموده است كه نوك پيكان حملات انتحاري را از خود دور نمايد. چرا و چگونگي آن:
همانطور كه گفتيم؛ نيروهاي ائتلاف توافق داشته اند كه حملات از آنها دورشود. و درقبال آن هزينه هايي را بصورت ماهيانه يا عوض بدل به طالبان پرداخت مي نمايند. به غير از اين ، براي ماندن در افغانستان نيز نياز به آشوب و جنگ دارند وبايد ثابت نمايند كه با رفتن آنها دوباره تروريسم و القاعده و طالبان سر بر مي آورند و ناامني وكشتار از سر گرفته مي شود. اين موضوع با مرگ بن لادن تشديد شده است و اذهان عمومي اين سوال را مي پرسند ديگر اين نيروها به دنبال چه هستند و حضور اين نيروها در افغانستان ديگرتحميل به حساب و غير ضروري مي آيد. اين نيروها بايد براي ماندن و جبران تلخكامي ها و جبران هزينه هاي صرف كرده بايد دليل خوبي بتراشند. بخصوص كه مردم اين كشورها نيز همين سوال را در تظاهرات ها مي پرسند و ديگر خسته شده اند . به همين دليل به توافق رسيده اند كه در دقايق نود كشور را به دست طالبان بسپارند و خون هزاران شهيد و بيگناه و زن وكودك را قرباني مصالح خويش بنمايند.
بدين صورت كرزي و متحدانش خواسته يا ناخواسته(كه البته خواسته) توافق نموده اند كه بزودي زود نيروهاي طالبان را كه خود تقويت نموده و زنده نگاهداشته اند را دوباره برسر قدرت بياورند تا بدين وسيله دليل موجهي براي ماندن يا حتي رفتن داشته باشند.
3-قبل ازترور محترم داوود داوود، شايعاتي در باره يك ليست ترور بر سر زبانها وجود داشت . با ترور ايشان ديگر اين شايعات از حد يك شايعه به واقعيت بدل گشت. طبق اطلاعاتي كه بدست آورديم. اكثر كساني كه از اين توافقات اطلاع داشته و در صدد جلوگيري آن برآمده اند در اين ليست سياه قرار گرفته اند كه از آن جمله مي توان به اشخاص زير كه تاكنون اطلاع يافته ايم اشاره نمود:
1-محترم داوود داوود كه در حمله تروريستي به شهادت رسيد.
3-       مهمند والي فعلي مزارشريف
4-      رمضان بشر دوست وكليل پارلمان
5-      محترم محقق شمال  وكيل پارلمان
6-      محترم خليلي  معاون ريس جمهور
و بسياري ديگر از كساني كه از وضعيت بخوبي آگاهي يافتند و سد راه محسوب مي شوند در اين ليست قراردارد.

Sunday, April 17, 2011

در خبرهاي مهاجرين مي خوانيم

صدور كارت موقت كار براي 200 هزار اتباع خارجي تاكنون(صدور كارت آمايش منوط به اخذ كارت كارگري!)

قشقاوي خبرداد:قانونمند شدن تردد اتباع افغان به ايران

رواديد به شرط بيمه! مهاجرين مجبور به پرداخت حق بيمه اجباري شدند

بيانيه سفارت ايران در كابل: از خاك افغانستان شليك كردند و دو سرباز ايراني زخمي شد . روزنامه ها دروغ مي گويند!

طرح آمايش 7 از خرداد ماه اجرا مي شود.كارتهاي جديد الكترونيكي هستند. خراسان رضوي

سكونت سه هزار تبعه خارجي در جمكران!

گرسنگي هفت ميليون افغاني در صورت كمك نكردن كميساريا

Friday, March 25, 2011

سال نو مبارك


سال 89 با همه فراز و فرود هايش به انتها رسيد و قدم به اولين لحظه هاي سال 90 گذاشتيم. خوب اول سال نو مباركي يادمان نرود. رسمي كه از ديرباز با همه تلخي ها كه از لحظات طي شده داشتيم ، باز آرزوي لحظه هاي خوشي را در آينده كرده ايم.
سال نو مبارك
بنده به نوبه خود و به نيابت از كليه اعضاي تشكيلات اداري ح س م ا (نمايندگي ايران) سال نو را اول دفعه به محترم زبير پيروز و دي قدم دوم به تمامي دوستان و هم وطنان خود تبريك مي گويم . و اميدوار هستيم همچنان كه در سال پيش رو قدمي هرچند كوتاه بسوي صلح و تفاهم برداريم.
متاسفانه در ايران فيلتر شديم و دسترسي به اين وبلاگ تقريبا سخت شده است و بدون وي پي ان و فيلتر شكن ديگه نمي شود به آساني به اين سايت دسترسي پيدا كرد. البته در پستهاي قبلي فيلتر شكن گذاشتيم و نهوه دسترسي به آن را هم نوشتيم .
 در لحظه هاي پيش رو، قرار است كه نمايندگي ح م م ا به رياست محترم دهقانيار به نامه ما جواب بدهد . و ان شا الله بعد از رفع موانع به لحظه هاي شيرين ادغام نزديك شويم كه مشروح آنرا بعدا خواهم نوشت.
 در پايان هرچند دست و پا شكسته اين اولين نوشته هاي سال جديد را تقديم به پيشگاه صلح و دوستي مي نمايم.
پروردگارا در سال نو قدرت درك متقابل و تحمل نه تحميل يكديگر را به ما عطا بفرما.
آمين يا رب العالمين

Friday, February 25, 2011

فيلترينگ در ايران

با سلام به كليه دوستان
بعد از تاريخ 25 بهمن متاسفانه مسئله فيلترينگ به اين وبلاگ هم سرايت كرده و تمامي لينك هاي ما را مسدودكرده اند البته فقط در داخل ايران.اميدوارم كه اين مسئله برروي  ارتباط شما با ما تاثير نگذارد.
خب دوستان ما در خارج از ايران كه حتما مشكلي با اين برنامه نخواهند داشت . وفقط ذكر لينك هاي اساسي براي آنها كفايت مي كند ولي دوستان و مهاجرين ما در داخل ايران مي توانند با تهيه فيلتر شكن ، ارتباط خود را با ما داشته باشند.
براي دسترسي به وبلاگ براي دوستانمان در ايران فايل زير را دانلود كرده و پسوند آنرا بهEXE تغيير دهيد و آنرا اجرا كرده و در صفحه بالا آمده لينكهاي زير را وارد كرده و اينتر بزنيد.
فايل ورود

اين لينكها را بخاطر داشته باشيد.
حزب سعادت مردم افغانستان(صفحه خانگي)

صفحه اصلي خبرها

خبرهاي داخلي

خبرهاي مهاجرين

رهنمودهاي مركز

گزارش نواحي و كاركردها


Wednesday, February 2, 2011

مسئله از دولت ايران. شما حل كنيد!2دوتا مي شود3تا

همزمان با اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها، دولت جمهوري اسلامي همچنان بر فشارهاي خود عليه مهاجرين خارجي بخصوص مهاجرين افغاني مقيم جمهوري اسلامي ايران تأكيد دارد.هنوز به دوماه نكشيده از آغاز اين طرح و در حالي كه هيچ برنامه و حمايتي براي مهاجرين در ايران در نظر گرفته نشده است. وزرت كار و امور اجتماعي دوباره اقدام به فشار به مهاجرين براي پرداخت 140هزار تومان به ازاء هركارت كارگري براي صدور اين كارتها داشته است. اين مبلغ دوبرابر مبلغي است كه در سال 87 از مهاجرين جمع آوري شد. كه دقيقاً فشار مستقيم بر مهاجرين كه همگي جزء قشر كم درآمد مي باشند و در خوشه بندي ها اگر در نظر بگيريم جزء ضعيف ترين اقشار با درآمدهاي ماهيانه 250 و300 هزار توماني مي باشند.

به نظر مي رسد كه جمهوري اسلامي براي اجراي سياست خود حاضر به اعمال غير انساني ترين فشارها بر مهاجريني هست كه مجبور به زندگي در اين كشور هستند. در حالي كه در سطح بين المللي شعارهاي زيباي حقوق بشر اسلامي سر داده و از مدينه فاضله و ظهور منجي سخن مي گويند.

سياسي صحبت كنيم. پس از اطمينان يافتن از اينكه يك كشور آسياي ميانه حاضر شده است كه نياز سوختي افغانستان را تامين نمايد. و ديگر نياز به خريد يا پرداخت گمركي براي ترانزيت سوخت از خاك ايران نيست. مرزها را باز كردند و در قبال آن كارت كارگري با مبلغ اجباري تقديم مهاجرين كردند.

در همين راستا در خبرها خوانديد كه رييس اداره اتباع هم جاي خود را به فرد جديدي داد كه شايد وي بتواند بر مهاجرين و ناله هاي كودكان وزنان بيچاره مهاجر فايق آيد. دوستان توجه داشته باشند. كه ظواهر امر نشان مي دهد كه در اجراي طرح بيمه مهاجرين 50 درصد رسما از طريق صندوق كميسارياي عالي سازمان ملل تقبل شده است. و دوستان ايراني مي خواهند كه كارت كارگري را شرط دوم شمول بيمه نمايند. و از اين كار مبلغ 140 هزارتومان از هر نان آور خانه و از گلوي كودكان مظلوم مهاجر بزنند و بگيرند.

شك نكنيد كاملا انساني به نظر مي آيد. مهاجرين نه حق كار دارند نه حق زندگي كه بخواهند بگويند نه!

بياييد دنبال كنيم:

توقيف تانكرهاي تيل كه به داخل افغانستان مي رفت كاملا انساني!

اخراج كودكان محصل افغان از مدارس در پي آن صد در صد انساني و مطابق با كنوانسيون حقوق كودكان.

دستگيري و اخراج مهاجريني كه يك ماه قبل اقدام به سرشماري كرده و خود اعلام كرده بودند حاضر به رسميت شناختن اين افراد هستند. كاملا عادلانه

فشار بر مهاجرين براي تظاهرات بر عليه دولت مركزي و مردم كابل و....كاملا قانوني! چون مهاجرين در هر كشوري تابع قوانين آن كشورهستند. فقط نبايد يارانه دريافت كنند. نبايد تحصيل كنند . نبايد كار كنند. چون اسلامي است و در حكومت اسلامي خدا روزي مي دهد.

شمول مهاجرين در كنكور90 فقط به شرطي كه اگر جايي برايشان بود و با مصالح نظام مغايرت نداشت و فقط براي پركردن شيفت هاي خالي دانشگاههايي كه از رده بندي جهاني حايز هيچ رتبه سه رقمي هم نشدند. مهاجرين حق دارند كه در كنكور شركت كنند. فقط در هر مرحله كه تشخيص دهيم كه حضورشان در اين رشته و مرحله جاي يك ايراني را پرمي كند مي توانيم آنها را حذف كنيم.هم خدا و هم خرما!

در پايان(خداكند كه پايانش باشد) دريافت مبلغ 140 هزار تومان از هر نان آور افغاني و اخراج از مشاغلي كه در آن ايراني با شخصيت بتواند حضوريابد. اين هديه اي است براي كساني كه تظاهرات كردند ومطابق با سليقه دوستان ايراني حكومت و دولت خود را كوبيدند. چشم بر دخالتهاي دوستان ايراني خود بستند. آخر ايران مثل برادر بزرگ آدم است. اگر دخالت مي كند لابد صلاح ما را مي داند.

Monday, January 3, 2011

افغانستان در سالی که گذشت...

عمده ترین رویداد سیاسی افغانستان در سال 2010 برگزاری انتخابات پارلمانی بود که با وجود چالش هایی که داشت بصورت کلی در مقایسه با انتخابات ریاست جمهوری از اعتبار بیشتری برخوردار بود 

      به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، در سال 2010 جهان با تحولات سیاسی و رویدادهای گوناگون طبیعی همراه بود از زلزله مرگبارهایتی و فاجعه انسانی ناشی از سیلاب در پاکستان تا ناکامی حزب حاکم دموکرات در انتخابات میان دوره ای آمریکا و بحران اقتصادی در اروپا.
     در افغانستان نیز ؛ سال 2010 توأم با اجرایی شدن استراتژی جدید آمریکا در کشور بود. این استراتژی که در اواخر سال گذشته از سوی دولت آمریکا اعلام شد امیدواری های جدیدی را مبنی بر در هم کوبیدن شورشیان و برگردان روند جنگ ایجاد کرد.
     اما با گذشت یک سال از این استراتژی و اعزام ده ها هزار نیروی بیشتر به افغانستان، پایان جنگ و شکست طالبان هنوز هم در ابهام قرار دارد و دورنمای مشخصی برای پایان خشونت ها در کشور دیده نمی شود.
     این در حالی است که خشونت ها در جریان سال 2010 به مراتب بیش از گذشته افزایش یافته است، اما نقطه عطف این تلاش های جامعه بین المللی نشست لیزبن بود که طبق توافق های صورت گرفته در آن نیروهای خارجی از نیمه سال 2011 خروج از افغانستان را آغاز خواهند کرد و تا سال 2014 میلادی مسئولیت های امنیتی بصورت کامل به نیروهای داخلی انتقال خواهد یافت.
     برخی آگاهان نیز در تفصیل سال 2010 به بحث گسترش فساد اداري در چهاچوب حكومت پرداخته می گویند حامد كرزي پس از آن كه از سويي غربي ها سخت مورد انتقاد قرار گرفت در دو نشست که در سال 2010 ميلادي در لندن و کابل برگزار شده بود به جامعه جهاني تعهد نمود كه با فساد اداري مبارزه خواهد كرد. رییس جمهوربه كشورهاي هم پيمانش گفته بود در راستاي حكومتداري خوب تلاش مي كند ، اما آخرين بررسي هاي نهاد بين المللي شفافيت حاكي از آن بوده است كه افغانستان پس از سوماليا دومين حكومت آلوده به فساد در جهان مي باشد.اين وضعيت براي مردم افغانستان كه بيشتر از 85 درصد زير خط فقر زندگي دارند ، سخت نگران كننده خوانده شده است.
     گفتنی است که پروسه صلح و آشتي حكومت با مخالفین مسلح و حزب اسلامي كه رییس جمهور تمام اميدش را به آن بسته است، نيز از سوي مردم و فعالان سياسي افغانستان با اقبال چنداني مواجه نبوده و بيشتر به آن به عنوان يك برنامه نمايشي براي سرگرم نگهداشتن افكار عمومي مي نگرند.
     برخی نیز بر این باورند که برگزاري جرگه مشورتي صلح و به تعقب آن ايجاد شوراي عالي صلح براي مذاكره با طالبان هيچگونه دستاوردي نداشته است. این اظهارات در حالی بیان می شود که هیأت شورای عالی صلح قرار است بزودی عازم پاکستان شود و در آنجا به مقامات مختلف آن کشور در مورد راههای همکاری مشترک در آوردن صلح در افغانستان گفتگو خواهد کرد. پاکستان نقش اساسی در آوردن صلح و ثبات در افغانستان دارد و این نقش نباید نادیده گرفته شود. امیدواریم این سفر دستاوردهای خوبی داشته باشد.
     انتخابات پارلمانی نیز عمده ترین رویداد سیاسی دیگر در کشور بود. این انتخابات با وجود چالش هایی در روند برگزاری آن به نقطه عطفی در تاریخ 9 ساله اخیر تبدیل شد و پیروزی شکوهمندی را برای افغانستان رقم زد.
     در عین حال به گزارش تمدن، در حالی که کمیسیون های انتخاباتی این روند را پایان یافته می خواند، نهاد دادستانی کل در صدد بی اعتبار ساختن آن برآمده است و رئیس جمهور نیز محکمه اختصاصی را برای آن ایجاد کرده است. موضوعی که همچنان به عنوان یک چالش در برابر این پروسه سر برآورده است.
     اما بصورت کلی این روند در مقایسه با انتخابات ریاست جمهوری از اعتبار بیشتری برخوردار بود و طالبان آن طور که تهدید کرده بودند نتوانستند روند انتخابات را مختل نمایند و سرانجام این روند علی رغم کشمکش های سیاسی مرتبط با آن به پیروزی رسید و جامعه بین المللی بصورت گسترده ای از آن حمایت کردند.
     در هر صورت سال 2010 با همه رویدادها و دستاوردهای خوب و بد خود به پایان رسید. امیدواریم آغاز سال 2011 میلادی برای افغانستان در تمام عرصه ها اعم از سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی سال خوبی باشد. سالی که در ن شاهد کاهش خشونتها و درگیریهای قومی و سیاسی باشیم و در روند صلح نیز شاهد موفقیتهای چشمگیری باشیم. ان شاءالله